Detoxamin Zeolit Activat Austria
ZEOLIT ACTIVAT ROMANIA
REPREZENTANT DETOXAMIN AUSTRIA 
ENERGETIX ROMANIA
0743-019108
PRODUSE DETOXAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN  NANOTEHNOLOGIE -  AUSTRIA
E-FLEX - PRODUSE NATURALE 100% CU PROBIOTICE GERMANIA
0 - 30 % Reducere | DETOXAMIN PENSIONARI

REDUCERI GARANTATE !!  PENSIONARI  DETOXAMIN BASIC CAPSULE  DT 002  intre 30 % - 40 % >>%%

PRET DEPOZIT IN PROMOTIE PANA LA 40 % DETOXAMIN BASIC CAPSULE ....>>>%
Detoxamin Sanovita - Zeolit Activat Austria
Catalog HEALTH 2018

Descarca Catalog 2017 Produse Detoxamin cu Zeolit Activat Austria | format PDF


Click spre Magazin Energetix Romania
Detoxamin Basic Capsule  Zeolit Activat Austria
Femeia vindecată miraculos de cancer cu adjuvant Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Austria

sursa:
adevarul.ro

Bijuterii Magnetice Energetix Germania 2018
  Descarca Catalog 2017 Bijuterii Magnetice Energetix Germania | format Pdf


   Prima pagina      DETOXAMIN-Zeolit Activat
ZEOLIT ACTIVAT ROMANIA
Reprezentant

Detoxamin - Austria
Panactive - Austria
Magnawell - Germania
Magnet4Go - Germania
Energetix-Germania 
Sanovita - Energetix
 
Official Website
0743-019108
 
Spre Magazin Detoxamin Energetix Romania
Reprezentant Energetix Romania
-
Comenzi si Informatii
0743-019108
-
- recomandari adjuvante
- indicati terapeutice
- Consult de specialitate
- Zeolit Activat Detoxamin
07430-19108
 
Posta-romana-energetix
TRANSPORT GRATUIT
POSTA ROMANA
Livrare 4- 5 zile
Ridicare Sediul Postal
 -
Fan Curier Detoxamin Energetix Roamania
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE
la domiciliu 24,40 lei
 -
 -
 -
 -

 -
 -
 -

Reprezentant
Energetix Romania ®
0743019108
 
 
 

PRODUSE DETOXAMIN SANOVITA ENERGETIX ROMANIA
ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE PRODUSE IN AUSTRIA
 
  
EFECTE PRODUSE DETOXAMIN AUSTRIA CU ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
 
PRODUSELE DETOXAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE 
actioneaza de la nivelul tractului gastrointestinal, ca nu se reabsoarbe, nu este toxic, 
nu se acumuleaza in organele interne si nu exista o doza toxica sau letala.

1.DETOXIFIANT - Adsoarbe si elimina amoniacul, metalele grele (precum plumb, arseniu, mercur si cadmiu), micotoxinele si compusii moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf si oxizi de nitrogen);. Actioneaza ca si o sita moleculara reducand povara toxica gastrointestinala; Inlatura metabolitii nocivi in urma tratamentelor medicamentoase;

2.HEPATOPROTECTOR: Reduce nivelul transaminazelor; Reduce inflamatiile; Protejeaza si stabilizeaza membrana celulei hepatice; Stimuleaza regenerarea si detoxifierea hepatica in intoxicatii medicamentoase, etilice, cu anticonceptionale, in steatoza hepatica, hepatite cronice, ciroza, litiaza biliara prin mentinerea nivelului de glutation hepatic si chelatarea fierului in exces din tesuturi.

3.ANTIOXIDANT : Suprafata cristalului de zeolit este incarcata negativ, facandu-l un donator bogat de electroni, ceea ce ajuta la neutralizarea radicalilor liberi incarcati pozitiv; Este si un antioxidant enzimatic, deoarece stimuleaza enzimele de protectie ale celulei – SuperOxid Dismutaza si Glutationul;

4.IMUNOMODULATOR :- Imbunatateste comunicarea intre celule astfel promovand regenererea si recuperarea in intreg sistemul imunitar;, - Intensifica metabolismul in interiorul celulei, actionand pentru cresterea vitalitatii prin activitatea dehidrogenazei mitocondriale (MTT);, - Influenteaza pozitiv dezvoltarea si activarea limfocitelor (in special CD4, CD8), ce duce la echilibrarea sistemului imunitar;, - Adjuvant in terapiile antitumorale:, - reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei (leucopenie, anemie, inapetenta, caderea parului), - stimuleaza functia de fagocitoza a macrofagelor,, - activeaza celulele natural ucigase NK,, - stimuleaza diviziunea si diferentierea celulara normala, - inhiba protein kinaza B (c-Akt), - induce exprimarea proteinelor supresoare tumorale p21/WAF1/CIP1 si p27KIP1, - inhiba proliferarea si induce apoptoza celulelor tumorale (stimuleaza actiunea gamma-interferonului INFγ si a interleukinei IL-1, IL-2, moduleaza productia endogena a factorului de necroza tumorala TNFα )

5.BIOREGULATOR (BIOCORECTOR) : - Regleaza echilibrului acido-bazic (pH) a spatiilor inter si intracelulare din organism;, - Regleaza metabolismul in intestinul gros si subtire - are o actiune prebiotica pronuntata;, - Reduce incidenta de indigestie si povara toxica gastro-intestinala, afectand procesele de fermentare anaerobe care apar dupa digestia alimentelor;, - Ajuta la resorbtia gazelor rezultate in urma digestiei (NH3, CO2, CO, H2S);, - Neutralizarea lactatelor corecteaza acidoza locala.

ZEOLITULActivat Tribomecanic TMA este un antioxidant puternic, care actioneaza pe cale enzmatica si reuseste foarte bine sa indeparteze radicalii liberi si toxinele din organism. Substanta de baza din acest produs, un mineral vulcanic natural, are calitati dovedite in detoxifierea organismului si reglarea nivelului pH-ului in sange.

ZEOLITUL actioneaza prin super-oxid-dismutaza (SOD) – enzima care raspunde de neutralizarea radicalilor liberi.
Substanta de baza ZEOLIT din (GAMA DETOXAMIN, Gama Megamin) se foloseste ca produs medical in UE, in scopul indepartarii metalelor grele si a amoniacului din organism. De asemenea, este important sa mentionam si actiunea ZEOLITULUI DIN produse ca imunostimulator, ceea ce il recomanda in special persoanelor cu imunitate scazuta.
Nanotehnologia TMA (micronizare prin activare tribo mecanica), se bazeaza pe procedeul de dezintegrare al particulelor solide cu ajutorul accelerarii centrifugale, prin dirijarea si coliziunea controlata a particulelor de materiale care se prelucreaza. Particulele componente din rocile minerale folosite, in timpul procesului de fabricare se unesc unele cu altele sub un unghi bine determinat, ceea ce duce la o miscare relativa a unei particule de-a lungul suprafetei altei particule.O asltfel de procedura de macinare a mineralelor in conditii mecanizate de ciocniri reciproce si frecare in intervale de timp foarte scazute(0.0001-0.001s) conduce la aparitia unei suprafete specifice de particule cu un diametru extrem de redus (< 1-7µm) fiind astfel foarte active din punct de vedere biologic si cu un PH stabil de 7.48.Prin aplicarea nanotehnologiei TMA, zeolitul capata noi proprietati fizice, li se mareste suprafata activa, se imbunatatesc proprietatile de absorbtie si de transfer ionic, capacitatea, precum si transferul de electroni; astfel proprietatile substantelor prelucrate prin nanotehnologia TMA sunt mult imbunatatite.In timp ce clinoptilolitul neactivat are o capacitate de absorbtie de 300m2/kg, prin procedura de activare tribo-mecanica, capacitatea de absorbtie ajunge la 1000m2/kg. Aplicarea nanotehnologiei TMA nu cauzeaza schimbari in compozitia chimica a mineralului natural zeolit (determinat prin analiza radiologica cu raze x efectuata pe esantioane inainte si dupa activare) cu toate acestea modifica proprietatile fizico-chimice ale zeolitului natural la un nivel semnificativ
....( ...citeste mai departe..>>>>..)
 
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC nu are actiune chimica si nici farmaceutica
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC are doar actiune biofizica.
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC prin actiunea biofizica, el controleaza cresterea, regenerarea si diferentierea celulara (protectia si regenerarea)
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC are o capacitate ridicata de schimb de ioni (de potasiu, sodiu, magneziu si calciu)
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANICdetoxifiaza (curata) organismul
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC absoarbe amoniacul din intestinul subtire si din intestinul gros, precum si metalele grele – plumb, arseniu si cadmiu
 • Reduce aciditatea in organism, regleaza valoarea pH
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC, substanta sa de baza, alumino-silicatul, este un purtator de energie si informatie, pe care o transfera asupra celulelor
 • ZEOLITULACTIVAT TRIBOMECANIC are o actiune pronuntata probiotica (regleaza metabolismul la nivelul intestinului gros si al intestinului subtire)
 • ZEOLITULACTIVAT TRIBOMECANICmareste semnificativ metabolismul intern celular, avand ca efect cresterea vitalitatii, prin activitatea mitocondriilor (MTT)
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC este cel mai bun antioxidant.
 • ZEOLITUL ACTIVATTRIBOMECANIC neutralizeaza si leaga electronii de oxigen liberi (ROS)
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC este un antioxidant enzimatic, deoarece stimuleaza enzimele de aparare ale celulelor – prin calea de semnal (actiune biofizica).
 • ZEOLITULACTIVAT TRIBOMECANIC moduleaza sistemul imunitar si mareste capacitatea de aparare a organismului
 • ZEOLITUL ACTIVAT TRIBOMECANIC este un produs al noii tehnologii – nanotehnologia si tehnologia cuantica – ce ii mareste actiunea biofizica, lucru dovedit prin masuratori.

ISTORIA DETOXAMIN AUSTRIA

Iin anii ‘90, la sectia de Medicina Moleculara a Institutului "Ruder Boskovici” din Zagreb, Croatia, a aparut un lot de "pacienti" cu totul neobisnuiti... 22 de caini splendizi, foarte iubiti de stapanii lor, dar bolnavi de diferite forme de cancer. Multi dintre ei ajunsesera in faza terminala, fiind incapabili sa mai manance normal sau chiar sa se miste, iar medicii veterinari epuizasera tot arsenalul medica­mentos. Ultima solutie ramasa, aplicata de catre oamenii de stiinta de la institutul croat, a fost zeolitul. Pacientii "latratori" au primit vreme de trei luni cantitati cuprinse intre 0,6 si 3,6 grame de zeolit pe zi, iar rezultatele au fost uluitoare. Din cele 22 de animale bolnave de cancer, nu mai putin de 14 au raspuns foarte bine la tratament, tumorile intrand in remisie si chiar disparand complet.

Rezultatul i-a bulversat pe oamenii de stiinta. Desi studiul era facut pe un lot mic, incredibilul procentaj de 63% - ca raspuns favorabil la tratamentul bolii canceroase nu fusese atins niciodata, de nici un medicament, fie el de medicina umana sau veterinara (granita dintre medicina umana si cea veterinara este mult mai "subtire" decat s-ar putea crede, asa incat rezultatele cercetatorilor croati au facut valuri mari in lumea stiintifica). 
Au urmat zeci de studii facute pe culturi de celule canceroase, pe culturi de celule ale sistemului imunitar, pentru a obiectiva eficienta zeolitului in boala canceroasa. Rezultatele sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de greu "de inghitit" de catre o parte a comunitatii stiintifice internationale, devotata industriei me­dicamentelor de sinteza.


PROF. DOCTORI DESPRE DETOXAMIN AUSTRIA


Prof Dr. SLAVKO IVKOVIC
Vicepresedinte al Institutul de Nanomedicina “Klinomed” din Berlin Specialist in Medicina Interna, Membru al Academiei Europene de Medicina Interdisciplinara:

"Substanta activa din Detoxamin se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celule­lor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.


ACTIVATOR TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
 

Prof. Dr KRESIMIR PAVELIC
Seful Clinicii de Medicina Moleculara - Institutul Ruder Boskovic:

"Substanta activa din Detoxamin are un grad ridicat de schimb de ioni in urma unei proceduri speciale de obtinere. Procedura astfel mentionata mareste capacitatea de absorbtie de lichide a suprafetei pe care actioneaza, marindu-i astfel incarcarea electrica, eliberandu-se legaturile cristaline de apa din interiorul structurilor ceea ce duce intr-un final la marirea capacitatii de
 schimb de ioni.
 Zeolitii activi au o actiune foarte benefica in lupta cu diferitele boli. Nu este de mirare ca cele mai mari companii farmaceutice din lume incearca sa produca medicamente care sa regleze efectul proceselor de oxido-reducere la nivel celular
 Prof Dr WOLFGANG THOMA
Seful Clinicii Villach-Austria:

S-a demonstrat cum Detoxamin diminueaza dezvoltarea celulelor cancerigene in vitro, reduce dezvoltarea unor tumori la soarecii de laborator si in cazul tumorilor la caini.
 
S-au efectuat foarte multe studii clinice cu DETOXAMIN si sunt inregistrate pana in prezent peste 2.000 de cazuri concrete care au fost raspandite in nume­roase tari. Persoanele bolnave de ficat au avut cele mai bune rezultate. Analizele s-au ameliorat vizibil.
 
Pacientii tratati prin chimioterapie au semnalat o disparitie a ciupercilor din cavitatea bucala, reducandu-se necesitatea chimioterapiei. Anumiti indicatori s-au normalizat (SE, E, L, TR, gammaGT, AST, ALT. LDH). in majoritatea cazurilor, cererea de analgezice s-a diminuat semnificativ. Depresiile si insomniile au disparut.
 
Pacientii care erau sub tratament cu raze X si chimioterapie au avut o imbunatatire a conditiilor generale, durerile au fost reduse si revenirea la normal s-a produs destul de rapid.

Fiind un puternic stabilizator al reactilor de oxido-reducere si un remarcabil adju- vant pentru majoritatea bolilor cronice incurabile a fost si este folosit cu succes de pacienti bolnavi de cancer tratati la diferite clinici private din toata lumea".

Prof Dr. ULRICH VON SASS
Vicepresedinte IVCK:

„Ca raspuns la intrebarea daca un doctor poate sa recomande Detoxamin pacientilor sai, nu pot fi decat de acord, mai ales daca pacientii sufera de cancer. Parerea mea personala este ca Detoxamin ar trebui administrat in faza incipienta a bolii. Rezultatele prelimininare au dovedit ca Detoxamin este de un real succes acolo unde medicina nu poate interveni.
Aceste boli cronice au in comun aceeasi cauza si anume faptul ca acele celule afectate incearca sa revina la conditia lor initiala. Ele se desprind si devin autonome, ceea ce inseamna ca ele incearca sa traiasca fara oxigen. Obiectivul lor este sa se desprinda de celelalte celule, pentru a deveni independente ca si in cazul formelor de viata primitive Acest lucru e posibil numai in apa.
Pentru a trai in apa. celula trebuie sa se degenereze si sa isi reduca PH-ul cat mai aproape de concentratia apei al carei PH normal este 7.0. PH-ul normal al organismului uman are va­loarea de 7.4 si chiar o mica modifica­re de 0.1 poate conduce la probleme severe ale sanatatii.
Acest lucru inseamna ca celulele inde­pendente au un PH cu o valoare mai mica decat valoarea normala a celulelor ce le inconjoara. O asemenea celula creeaza asa numitul “mediu acid". in comparatie cu celulele normale, celula incepe sa se divida, sa dea nastere altor celule cu PH scazut. Aceasta boala e progresiva, avanseaza pe zi ce trece si este cel mai bine vizibila in cazul tumorilor.
Cel mai teribil este faptul ca odata ce o celula devine anormala, ea nu mai poate creea alte celule normale, ceea ce inseamna ca interventia medicala din exterior este necesara pentru ca boala sa nu se inrautateasca. Aceasta interventie se poate face in diferite moduri. Medicina conventionala incearca sa taie aceste celule pe cale chirurgicala sau sa le distruga cu ajutorul anu­mitor substante. Deoarece acest tip de tratament este foarte dur, exista pericolul ca si celalalte celule sanatoase sa fie distruse. Alte tratamente in afara de indepartarea pe cale chirurgicala sau distrugerea lor nu se cunosc pana in prezent.
Aici intervine Detoxamin. Ideea este de a nu distruge celulele degenerate, ci de a nu le mai hrani. Acest lucru este realizabil prin normalizarea PH-lui, pe de o parte, iar daca nu se poate se urmareste moartea celulei afectate prin normalizarea PH-ului me­diului in care ea traieste. Ambele metode s-au dovedit a fi folositoare in vitro. Folosirea unui proces atestat ca micro-activarea a permis imbunatatirea unei substante non-toxice naturale - Zeolitul - care este in stare sa patrunda in membrana celulelor.
Problema medicinei conventionale este ca nu poate face diferenta intre celulele normale si cele anormale, deoarece celulele cu PH schimbat isi pastreaza structura lor initiala si corpul nu le recunoaste pentru a le putea distruge.
Aceasta substanta. Zeolitul micro-activat, aduce PH-ul celulelor la un nivel normal asa ca nu e nevoie sa se faca o diferenta intre celulele anormale si cele sanatoase. Rezultatul consta in aducerea la normal a PH-lui mediului in care se reproduc acestea. De­oarece celulele corpului au o durata de viata limitata, celulele degenerate mor in 6 saptamani fara a se mai reproduce. Conclu­zionez ca aceasta metoda este foarte buna si ca acest Detoxamin nu face decat sa imbunatateasca vizibil starea organismului"

Prof Dr THOMAS SCHULZ
Clinica Privata - Viena:

„Micro activarea (nanotehnologia) ii amplifica zeolitului foarte mult actiunea biofizica, lucru dovedit prin masuratori. Astfel prin actiunea biofizica DETOXAMIN controleaza cresterea, diviziunea si diferentierea celulara (protejarea si regenerarea celulara).
Prin nanotehnologie, DETOXAMIN are o capacitate mult marita de schimb ionic (cedeaza ioni de potasiu, sodiu, magneziu, calciu si retine si elimina toxinele, amoniacul din intestinal gros si din intestinul subtire). De asemenea absoarbe toate metalele grele plumb, arseniu si cadmiu. Absoarbe acidul gastric. Detoxamin este un antioxidant enzimatic. Reduce aciditatea in organism. Regleaza valoarea pH-ului."

Prof. Dr. Cercetator ASEL SARTBAEVA
Universitatea Oxford - Departamentul de Chimie:

„Detoxaminul are o mare capacitate de a aduna amoniacul din intestin, care apare in urma descompunerii bacteriene a prote­inelor. in acest fel, se ajunge la o eliberare a ficatului, se imbunatateste functia acestuia si se amelioreaza starea fizica si psihica generala. Cea mai mare afinitate a detoxaminului este fata de amoniac, apoi strontiu, plumb, arseniu, cadmiu si aluminiu.
Astfel este in special recomandat in toate bolile ficatului. Ficatul este un organ unic, cel mai mare si mai greu din corpul nostru. El indeplineste peste 500 de functii vitale. Activitatea lui se aseamana cu cea a unei uzine. Toxinele din sange sunt eliminate in ficat si procesate de acesta, germenii sunt distrusi, alimentele sunt transformate in nutrienti.
Ficatul controleaza nivelul glucozei, proteinelor si hormonilor. Daca el nu isi indeplineste una din functii, sanatatea organi­smului este pusa in primejdie, lata de ce nu trebuie sa abuzam de activitatea ficatului si trebuie sa-l protejam. Bolile ficatului sunt foarte diversificate, de la o infectie medie la boli cronice care sfarsesc cu insuficienta hepatica. Una dintre cele mai temute boli este hepatita, o inflamatie a ficatului, de cele mai multe ori provocata de virusuri. Hepatita virala B si hepatita virala C duc adesea la ciroza si cancer hepatic.

Detoxaminul este cel mai indicat hepatoprotector datorita proprietatii lui de a capta toxinele din organism care nu mai ajung la ficat pentru a fi procesate. Dupa o perioada de sase saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi, dispare obosea-la si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina.

Detoxaminul are o foarte buna influenta in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita. Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica.

Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, zeolitul reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si implicit, de aparitia lichidu­lui de ascita. Cu ajutorul substantei active din Detoxamin, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse.
 

Prof. Dr. ANDREAS KOGELBAUEUR

Seful Universitatii Tehnice din Viena - Austria:

„Detoxamin are o capacitate mult marita de schimb de ioni. Alimenteaza organismul cu microelemente indispensabile (magneziu, mangan, calciu, fier, potasiu, calciu).

De exemplu prin absorbtia nitrogenului se imbunatateste vizibil activitatea siste­mului nervos si in special a sistemului nervos central.

S-a demonstrat eficienta Detoxaminului in tratarea sclerozei, prin imbunatatirea cir­culatiei la nivel periferic si prin eliberarea toxinelor care impiedica absorbtia calciului.

Detoxamin este potent in recuperarea dupa ulcer la stomac si la duoden, accelereaza vindecarea hepatitei si a cirozei ficatului, ajuta in constipatie. S-a demonstrat im­piedicarea foarte eficienta a dezvoltarii unor bacterii precum Lactobacillus Brevis,

Escherichia Coli si Salmonela. Stabilizeaza si reface circulatia, presiunea sangelui, venele largite, capilarele largite, intareste muschiul cardiac si accelereaza regenera­rea post-infarct.

In dermatologie s-a constatat actiune pozitiva in psoriazis, dermatita seboreica, toate tipurile de herpes, rani, eczeme - cazuri in care se aplica local si se consuma oral. Se obtine un efect bun si in cazul paradontozei, prin aplicarea directa a prafului pe gingii. s in sistemul endocrin, stabilizeaza activitatea glandelor endocrine si actioneaza si asupra glandelor limfatice. in cazul diabetu­lui zaharat, stabilizeaza starea generala si reface glucoreglarea.

In neuropsihiatrie, trateaza cu succes insomnia, nevrozele si depresia si este eficient si ca adjuvant in tratamentul epilepsiei,
al bolii Alzheimer, schizofreniei, bolii Parkinson, precum si in formele incipiente de scleroza multipla si miastenia gravis.

Este semnificativa si actiunea sa in cazurile de infectii fungice, atat ale pielii, mucoasei, unghiilor, cat si in cazuri mai dificile, care apar ca urmare a terapiei cu radiatii, chimioterapiei, tratamentului cu antibiotice - in aceste cazuri se aplica local si oral. Deoa­rece contine microelemente necesare, imbunatateste absorbtia de calciu si mareste densitatea osoasa, se recomanda in osteo­poroza. Este un imunostimulator puternic si poate sa fie de mare folos in cazurile de imunodeficienta si in toate bolile legate de dereglarea sistemului imunitar."

Prof. Dr. Academician KARL HECHT

Presedinte al Comisiei Stiintifice WOSCO Berlin - Germania:

„Dar poate cea mai importanta proprietate obtinuta in urma procesului tehnologic de micronizare este capacitatea Detoxaminului de a ajunge in mediul celulei bol­nave si de a regla PH-ul acesteia. Se stie ca o celula bolnava, o celula canceroasa se naste si se dezvolta intr-un mediu acid. ceea ce face din Detoxamin. cel mai indicat in­gredient natural impotriva cancerului. Prin proprietatea sa de a neutraliza pH-ul. ze- olitul distruge mediul in care celula canceroasa traieste, se hraneste si se inmulteste.

Tratamenul cu Detoxamin inhiba dezvoltarea cancerului, observandu-se in tim­pul tratamentului scaderea dimensiunii tumorii. Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celu­lelor in mai multe linii de celule. Micro Zeolitul se ataseaza pe celulele maligne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland in acelasi timp productia de celule NK (celule ale sistemului imunitar).

Zeolitul induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Efectele in urma administrarii Detoxamin au fost foarte evidente, mai ales la pacientii cu tumori care au urmat tratament cu chi­mioterapie si radioterapie, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe boli grave.

In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi in structura tip "cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism."

 
lata un raport oficial al Prof Dr. SLAVKO IVKOVIC

Vicepresedinte al Institutul de Nanomedicina "Klinomed" din Berlin,

Specialist in Medicina Interna, Membru al Academiei Europene de Medicina Interdisciplinara privind:

„Aplicarea Detoxamin asupra a 280 de pacienti suferinzi de diferite boli canceroase, lupus, viroza, diabet, hepatita B si C".

Au fost pusi sub supraveghere:

Un prim grup de pacienti bolnavi de cancer la san, la plamani, la prostata, la ficat, cat si cei care aveau tumori pe creier in sta­diile I si III. Toti acesti pacienti fusesera supusi tratamentelor de chimioterapie si terapie radianta, terapii care au dus la aparitia anemiei si a deficitului de leucocite si trombocite. Starea generala era foarte proasta, pacientii foarte slabiti si suferind de dureri. Al doilea grup de pacienti erau bolnavi de lupus si viroza pulmonara Al treilea grup erau pacienti bolnavi de diabet, hepatita B si C.

Administrarea Detoxamin capsule:

Primul grup de pacienti a luat in medie 15 capsule/zi iar pacientii foarte bolnavi au luat pastile si in timpul noptii. Aceia care

faceau chimioterapie luau 20 capsule/pe zi

Celui de al doilea grup i s-a prescris o doza de 12 capsule/zi

Celui de al treilea grup i s-a prescris o doza de 10capsule/ziPrimele efecte:

"Conditia generala in cazul tuturor pacientilor s-a imbunatatit dupa primele 3 zile de tratament. La cei care faceau chimioterapie

s-a remarcat faptul ca ciupercile din cavitatea bucala au disparut si au putut astfel suporta mai usor chimioterapia".

Indicatori medicali:

La primul grup de pacienti s-au masurat indicatorii biochimici. S-a demonstrat ca acele celule rosii si albe ale sangelui pre­cum si trombocitele s-au normalizat dupa 7 zile de tratament. Dupa aproximativ 15 zile, nivelul AST. ALT si gGT s-a normali­zat dar ce este cel mai important este faptul ca LDH-ul s-a normalizat intr-un mod rapid. in 2 cazuri de pacienti cu boli la ficat s-a observat reducerea lichidelor din stomac astfel incat starea generala a organismului s-a imbunatatit. Starea generala a tuturor pacientilor s-a imbunatatit, acestia au luat in greutate si au inceput sa aiba pofta de mancare.

La cel de al doilea grup, pe langa indicatorii biochimici, s-au masurat si indicatorii functionali ai plamanilor cat si necesitatea de 02 a organismului. S-a observat ca enzimele si LDH s-au normalizat si capacitatea de contractie a muschilor inimii a crescut.

La cel de al treilea grup de pacienti, starea s-a imbunatatit dupa cateva zile de administrare a cate 10 capsule de Detoxamin. Pacientii bolnavi de hepatita B si C au avut parte de o normalizare rapida a gradului de enzime.

 
DT 001 DETOXAMIN BASIC PUDRA-PULBERE, 125 grame / CUTIE- 42 Euro, 100% ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
DT-001-DETOXAMIN-BASIC-180-CAPSULE-ZEOLIT-ACTIVAT-TRIBOMECANIC-PRIN-NANOTEHNOLOGIE-42-EURO
 
Zeolitul, sau „piatra care fierbe", este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu,strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.
ACTIUNII: Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
Tehnologia de producere a produselor din linia DETOXAMIN este unica in lume; Nanotehnologie prin TMA este patentata la Institutul European de Patentari de la Munchen.
INDICATII TERAPEUTICE : Adjuvant in: detoxifierea corpului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor, comprimatele cu zeolit sunt recomandate persoanelor care sufera de cancer.
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
DT 002 DETOXAMIN (Ex. Megamin )BASIC CAPSULE, 180 Capsule/Cutie -50 Euro, ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
DT-002-DETOXAMIN-BASIC-180-CAPSULE-ZEOLIT-ACTIVAT-TRIBOMECANIC-PRIN-NANOTEHNOLOGIE-50-EURO
 
 
Detoxamin ( Ex. MEGAMIN )Basic Capsule - Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie, DT- 002- 50 Euro
COMPOZITIE : O capsula contine:
- Zeolit372.73 mg (lb greaca: zeolit = piatra care fierbe) zeolit activat tribo-mecanic ( prin nanotehnologie )
- Dolomit 37.27 mg
- Calciu13.3 mg
- Magneziu7.83 mg
- Celuloza naturala 90 mg (capsula) Zeolitul, sau „piatra care fierbe", este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu,strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
DT 003 DETOXAMINGUARANA CAPSULE, 180 CAPSULE / CUTIE- 50 EURO,ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE CU EXTRACT DE GAURANA
DT-003-DETOXAMIN-GUARANA-180-CAPSULE-ZEOLIT-ACTIVAT-TRIBOMECANIC-PRIN-NANOTEHNOLOGIE-CU-GUARANA-50-EURO.jpg
 
 
O capsula contine:
-205 mg Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie
-205 mgGuarana din care 90 mg cofeina,
-90 mg Celuloza.
Informatiile privind masa pot avea o mica variatie datorita componentelor naturale
Guarana( paullinia cupana) este o planta tropicala cataratoare care creste in padurile amozioniene si poate atinge o inaltime de 12m. Fructele au o coaja rosie lucioasa. Extractele din Guarana actioneaza la fel ca si o cafea puternica dar nu provoaca aciditate in stomac. In plus, efectul revigorant dureaza de doua ori mai mult decat ca la o cafea. In plus, reprezinta un factor revitalizant, stimuleaza procesele de gandire, memoria si vigilenta. Fiind un bun antioxidant se recomanda pentru reducerea stresului oxidativ mai ales la sportivi. Organismul trebuie sa se apere zilnic de radicalii liberi prin propriul sistem de protectie.
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
DT 004 DETOXAMINPUDRA PENTRU PIELE - UZ EXTERN, 60 Grame/Flacon - 20 EURO, 100% ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
DT-004-DETOXAMIN-PUDRA-PENTRU-PIELE-ZEOLIT-ACTIVAT-TRIBOMECANIC-PRIN-NANOTEHNOLOGIE-UZ-EXTERN-20-EURO
 
 
Are o actiune dovedita antioxidativa, de detoxifiere si de stimulare imunitaraasupra pielii.
Nano-particulele ajung rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor.Armata americana foloseste deja de mult timp pudra de zeolit in primul ajutor, pentru inchiderea rapida a ranilor.
DETOXAMIN - Pudra de zeolit are o acţiune de 10 ori mai puternica, datorita tehnologiei speciale patentate.In Uniunea Europeana, Megamin pudra pentru piele este deja inregistrat ca preparat medical –si este deja, in mare parte, acceptat ca atare.
DETOXAMIN pudra pentru piele se recomanda la:
rani, arsuri, pentru inchiderea rapida a ranilor, ca dezinfectant datorita acţiunii sale bacteriostatice, ca detoxifiant datorita proprietaţilor sale de absorbţie, la indepartarea mirosurilor neplacute, ca ajutor in tratamentul de baza al unor diferite afecţiuni ale pielii.
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
DT 007 DETOXAMINROYAL CAPSULE, 90 CAPSULE / CUTIE- 52Euro, ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE CU LAPTISOR DE MATCA
DT-007-DETOXAMIN-ROYAL-CAPSULE-ZEOLIT-ACTIVAT-TRIBOMECANIC-PRIN-NANOTEHNOLOGIE-CU LAPTISOR-DE-MATCA-52-EURO

COMPOZITIE :
O capsula contine:
-Zeolit: 328 mg
- Laptisor de matca 82 mg
-Celuloza 90mg
Informatiile privind masa pot avea o mica variatie datorita componentelor naturale
Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
Tehnologia de producere a produselor din linia DETOXAMIN este unica in lume; Nanotehnologie prin TMA este patentata la Institutul European de Patentari de la Munchen.
Laptisorul de matca are atatea efecte pozitive asupra organismului incat poate fi considerat pe drept cuvant un„elixir al tineretii".
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
DT 008 DETOXAMINALCOSORB TABLETE, 30 TABLETE / CUTIE- 22 Euro, 600 MG ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE CU CELULOZA MICROCRISTALINA, POLIVINIL- PIROLIDON, AMIDON.
DT-008-detoxamin-alcosorb-tablete-22-EURO
Formular Comanda           DETALII PRODUS           Promotii
 
Supliment Alimentar
- 30 de tablete a cate 740 mg
Cantitate neta : 22.2, g
Compozitie pe tableta :
 • Zeolit-Clinoptilolit : 600mg
 • Amidon din porumb;
 • Polivinil pirolidon;
 • Celuloza microcristalina
 • Agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu
 • Umectant: glicerol
Recomandat pentru:
- reducerea efectelor secundare ale consumului de alcool
- reducerea concentratiei de alcool in sange
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
DT 009 DETOXAMINACAI SLIM CAPSULE, 90 CAPSULE / CUTIE-50 Euro, ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE CU EXTRACT DE ACAI BERRY
DT-009-DETOXAMIN-ACAI-SLIM-CAPSULE-ZEOLIT-ACTIVAT-TRIBOMECANIC-PRIN-NANOTEHNOLOGIE-CU EXTRACT-DE-ACAI-BERI-50-EURO
Formular Comanda        DETALII PRODUS         Promotii
 
Compozitie intr-o capsula:
 • Zeolit: 287 mg
 • Extract de fructe de ACAI BERRY:123 mg
 • Celuloza 90 mg
 • 90 CAPSULE /CUTIE
Recomandat pentru:
Daca sunteti in cautarea unei diete pt a slabi rapid si sanatos, atunci suplimentul Acai Slim este raspunsul!
Aceste fructe de Acai Berry ajuta corpul sa arda grasimea si sa o converteasca in energie pt dezvoltarea muscularii.
Este considerat a fi unul dintre cele mai sanatoase fructe din lume datorita concentratiei deantioxidanti, grasimi sanatoase omega si fibre
Acai Berry (Euterpe Oleracea) este un fruct de dimensiunea si culoarea coacazelor negre originară din jungla Amazoniană din Brazilia. Este considerat a fi unul dintre cele mai sănătoase fructe din lume datorită concentraţiei de antioxidanţi, grăsimi sănătoase omega şi fibre.
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
-
TTC 10 TABACCO TOXIN CLEANSER, 15 EURO /BUCATA , ELIMINARE SUBSTANTE DAUNATOARE DIN TIGARI-TUTUN ,100 %ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
TTC-10-Tabaco-Toxin-Cleanser-15-EURO
TTC-10 are un design care îi permite să încapă în pachetul de ţigări şi să ocupe locul unei ţigarete standard. După ce aţi luat prima ţigară dintr-un pachet nou, puneţi în locul acesteia
TTC-10, care va rămâne în pachet până la ultima ţigară.
Apoi, produsul se transferă din pachetul vechi, consumat în pachetul nou. De aceea, folosirea TTC-10 va deveni şi obiceiul Dumneavoastră sănătos, care vă completează ritualul zilnic de fumat.
TTC-10 are un design care îi permite să încapă în pachetul de ţigări şi să ocupe locul unei ţigarete standard. După ce aţi luat prima ţigară dintr-un pachet nou, puneţi în locul acesteia TTC-10, care va rămâne în pachet până la ultima ţigară.
Apoi, produsul se transferă din pachetul vechi, consumat în pachetul nou. De aceea, folosirea TTC-10 va deveni şi obiceiul Dumneavoastră sănătos, care vă completează ritualul zilnic de fumat.
O decizie sănătoasă a oricărui fumător!
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria....( ...citeste mai departe..>>>>..)
 
EFECTE PRODUSE CU ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE

Foarte important de subliniat faptul căDetoxamin acţionează de la nivelul tractului gastrointestinal, că nu se reabsoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne şi nu există o doză toxică sau letală.

Toate efectele enumerate mai jos sunt susţinute de studii cliniceşi cercetăriştiinţifice, pe care le găsiţi în „Documentaţie”.

1.DETOXIFIANT

- Adsoarbe şi elimină amoniacul, metalele grele (precum plumb, arseniu, mercur şi cadmiu), micotoxinele şi compuşii moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf şi oxizi de nitrogen);

- Acţionează ca şi o sită moleculară reducând povara toxică gastrointestinală;

- Înlătură metaboliţii nocivi în urma tratamentelor medicamentoase;


2.HEPATOPROTECTOR

- Reduce nivelul transaminazelor;

- Reduce inflamaţiile;

- Protejează şi stabilizează membrana celulei hepatice;

- Stimulează regenerarea şi detoxifierea hepatică în intoxicaţii medicamentoase, etilice, cu anticoncepţionale, în steatoză hepatică, hepatite cronice, ciroză, litiază biliară prin menţinerea nivelului de glutation hepatic şi chelatarea fierului în exces din ţesuturi.3.ANTIOXIDANT

- Suprafaţa cristalului de zeolit este încărcată negativ, făcându-l un donator bogat de electroni, ceea ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi încărcaţi pozitiv;
- Este si un antioxidant enzimatic, deoarece stimulează enzimele de protecţie ale celulei – SuperOxid Dismutaza si Glutationul;


4.IMUNOMODULATOR

- Îmbunătăţeşte comunicarea între celule astfel promovând regenererea şi recuperarea în întreg sistemul imunitar;

- Intensifică metabolismul în interiorul celulei, acţionând pentru creşterea vitalităţii prin activitatea dehidrogenazei mitocondriale (MTT);

- Influenţează pozitiv dezvoltarea şi activarea limfocitelor (in special CD4, CD8), ce duce la echilibrarea sistemului imunitar;

- Adjuvant în terapiile antitumorale:

- reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei (leucopenie, anemie, inapetenţă, căderea părului)

- stimulează functia de fagocitoză a macrofagelor,

- activează celulele natural ucigase NK,

- stimulează diviziunea si diferenţierea celulară normală

- inhibă protein kinaza B (c-Akt)

- induce exprimarea proteinelor supresoare tumorale p21/WAF1/CIP1 şi p27KIP1

- inhibă proliferarea şi induce apoptoza celulelor tumorale (stimulează acţiunea gamma-interferonului INFγ şi a interleukinei IL-1, IL-2, modulează producţia endogenă a factorului de necroza tumorală TNFα )


5.BIOREGULATOR (BIOCORECTOR)

- Reglează echilibrului acido-bazic (pH) a spaţiilor inter şi intracelulare din organism;

- Reglează metabolismul în intestinul gros şi subţire - are o acţiune prebiotică pronunţată;

- Reduce incidenţa de indigestie şi povara toxică gastro-intestinală, afectând procesele de fermentare anaerobe care apar după digestia alimentelor;

- Ajută la resorbtia gazelor rezultate în urma digestiei (NH3, CO2, CO, H2S);

- Neutralizarea lactatelor corectează acidoza locală.
 

Beneficii ale Zeolitului Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria

1. Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit ActivatTMA este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit Activat poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe aceasta cura pe baza de Zeolit Activat Tribomecanic  prin Nanotehnologie.

2. Prin cura de detoxifiere a organismului , Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie elimina metalele grele si toxinele: Zeolitul Activat TMA micronizat are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a scoate ionii sanatosi si mineralele. Multe persoane au raportat ca avand mai multa energie, claritate si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu Zeolit Activat TMA  micronizat – respectiv îndepartarea metalelor grele.

3. Cura detoxifianta cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori Zeolitul  micronizat Activat TMA  este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul Activat Tribomecanic atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Exista dovezi clare ca zeolitul micronizat Activat TMA  nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu înseamna ca Zeolitul Activat Tribomecanic este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament .

5. Tratamentul detoxifiant cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate în sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, pudra.

 
Boli prevenite cu ajutorul detoxifierii cu Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor DETOXAMIN

Intoxicatia cu metale grele, Intoxicatia cu pesticide, Boala de Iradiere, Cancerul de prostata, Cancerul de piele, Adjuvant in Cancerul pulmonar, Cancerul bucal si faringian, Cancerul de san, Diarea, Infectiile Intestinale, Gastrita, Ulcerul gastric, Deficeintele imunitare, Infertilitatea la barbati, Guta, Autismul, Adjuvant in hepatita virala, Adjuvant in infectiile virale


Detoxifierea cu ajutorul produselor pe baza de Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este cea mai eficienta metoda de eliminare a metalelor grele si a toxinelor din organism. Metoda naturista de detoxifiere cu ajutorul Zeolitului Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este cunoscuta in intreaga lume acum fiind prezenta si in Romania cu ajutorul www.Zeolit-activat.ro

Cum se administreaza cura detoxifianta cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria ?

Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  se administreaza sub forma de capsule si pudra, macinata si Activata Tribomecanic , insa se poate folosi,  zeolitul cu diferite extrase de plante si  zeolit pulbere uz extern pentru piele .  Pentru mai multe informatii accesati paginile din categoria de Produse :  Detoxamin Zeolit Activat.

 
Detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie inseamna eliminarea si neutralizarea toxinelor

Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului cu Zeolit  Activat Tribomecanic ! Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este utila si pentru a scapa de 2-3 kilograme in plus. De asemenea, detoxifierea organismului este indicata pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului - groapa de gunoi a organismului – este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea organismului.

Prin detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin  , intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.
 

Detoxifierea organismului cu Zeolit si toxinele

Detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin este o necesitate in conditiile in care suntem inconjurati de toxine cu origine diversa:

Toxinele cu origine fizica - climatul, radiatiile, lumina, campurile electromagnetice - fac din detoxifierea organismului o necesitate. Folositi Zeolit!

Toxinele cu origine chimica - poluarea, produsele cosmetice, insecticidele, metalele grele - ne obliga sa urmam o cura pentru detoxifierea organismului periodic. Se recomanda Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie

Toxinele cu origine biologica - bacteriile, ciupercile, virusurile, alimentele, deseurile metabolice - cresc nevoia unei cure pentru detoxifierea organismului. Se recomanda Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie 
 
Toxinele cu origine psihologica: stresul, bolile psihosomatice sunt de asemenea conditii care vorbesc despre detoxifierea organismului. Se recomanda Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie
 
Atentie: In depozitele de grasimi ale organismului sunt stocate toxine. Detoxifierea organismului printr-o cura cu Zeolit Activat a produselor Detoxamin  elimina toxinele.

Mecanismele de excretie (implicate in detoxifierea organismului) pot lupta contra acestor agenti nocivi pentru un timp. Pe termen lung insa, in lipsa unor masuri concrete luate pentru detoxifierea organismului, toxinele se acumuleaza si afecteaza metabolismul. Scaderea imunitatii, problemele nervoase, respiratorii, hormonale, musculare sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifierea organismului.

De ce avem nevoie de o detoxifiere a organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie
a
 Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie

Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.

Painea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.

Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur. Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului  cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  fiind cu atat mai necesara.

Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. Toate acestea fac  detoxifierea organismului  cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  o obligatie pentru omul modern.

Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice. Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. In aceste conditii, detoxifierea organismului cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie   este mai mult decat necesara.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate. De aceea, detoxifierea organismului prin cure periodice cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este obligatorie.
 
Cand avem nevoie de detoxifierea organismului?
 

Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului este o necesitate.

Faceti o cura pentru detoxifierea organismului cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.

Somnolenta, trezitul greu dimineata sunt semnale care trimit catre detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  .

Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare vorbesc despre detoxifierea organismului obligatorie cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  .

Persoanele carora le este recomandata detoxifierea organismului  cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  au un miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba.

Pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara detoxifierea organismului cu zeolit.

Urmati o cura pentru detoxifierea organismului   cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  daca suferiti frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi.

Cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este indicata si in unele afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.

Detoxifierea organismului pe baza Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate.

Incepeti acum o cura de detoxifiere cu zeolit! Luati Zeolit in toate aceste cazuri pentru detoxifierea organismului. Efectele neplacute ale intoxicarii: tranzit intestinal lent, constipatie, voma, greturi, indigestie, acnee, supraponderalitate sunt eliminate prin detoxifierea organismului cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie .

De ce WWW.Zeolite-ACTIVAT.RO 

Pentru ca Echipa www.Zeolit-Activat.ro si-a propus sa ajute oamenii. Oameni bolnavi, oameni sanatosi, oameni care doresc o alternativa a medicinei alopate, oameni ce au nevoie de ajutorul nostru pentru un stil de viata mai sanatos, toti folosesc produse detoxifiante pe baza de zeolit: zeolit cu extrase de plante, zeolit pudra, micro-zeolit, zeolit pudra pentru sportivi, zeolit pudra detoxifianta, zeolit pudra abraziva, zeolit pudra dermatologica. 

Precautii si contraindicatii ale tratamentului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria

Detoxifiant pe baza de Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria

Tratamentul naturist detoxifiant pe baza de Zeolit este folosit si de catre bolnavii de cancer cu brio, insa produsele nu se administreaza impreuna cu tratamente chimioterapeutice pe baza de Platina sau Litiu - Cisplatin, Carboplatin, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa isi exercite actiunea terapeutica.

Nu se cunoate pana in prezent actinea Zeolitului asupra femeilor insarcinate sau lauzelor.

Va rugam sa cititi cu atentie prospectul produsului inainte de tratamentul detoxifiant cu Zeolit Activat a produselor Detoxamin.
 
 

 


 

 

ENERGETIX ROMANIA BIJUTERI MAGNETICE
 


 

DETOXAMIN SANOVITA ENERGETIX ROMANIA 
 
 
 E-Flex-Natural 
 
 

 
PARTENERI MEDIA
 
 
 
 
© 2004-2016 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Detoxamin Energetix Romania - 126910, toate drepturile rezervate Energetix  design by MTSB IT Grup