Detoxamin Zeolit Activat Austria
ZEOLIT ACTIVAT ROMANIA
REPREZENTANT DETOXAMIN AUSTRIA 
ENERGETIX ROMANIA
0743-019108
PRODUSE DETOXAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN  NANOTEHNOLOGIE -  AUSTRIA
E-FLEX - PRODUSE NATURALE 100% CU PROBIOTICE GERMANIA
0 - 30 % Reducere | DETOXAMIN PENSIONARI

REDUCERI GARANTATE !!  PENSIONARI  DETOXAMIN BASIC CAPSULE  DT 002  intre 30 % - 40 % >>%%

PRET DEPOZIT IN PROMOTIE PANA LA 40 % DETOXAMIN BASIC CAPSULE ....>>>%
Detoxamin Sanovita - Zeolit Activat Austria
Catalog HEALTH 2018

Descarca Catalog 2017 Produse Detoxamin cu Zeolit Activat Austria | format PDF


Click spre  Magazin Energetix Romania
Detoxamin Basic Capsule  Zeolit Activat Austria
Femeia vindecată miraculos de cancer cu adjuvant Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Austria

sursa:
adevarul.ro

Bijuterii Magnetice Energetix Germania 2018
  Descarca Catalog 2017 Bijuterii Magnetice Energetix Germania | format Pdf


   Prima pagina      DETOXAMIN-Zeolit Activat      DT 002 DETOXAMIN (Ex MEGAMIN ) BASIC CAPSULE - ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC
ZEOLIT ACTIVAT ROMANIA
Reprezentant

Detoxamin - Austria
Panactive - Austria
Magnawell - Germania
Magnet4Go - Germania
Energetix-Germania 
Sanovita - Energetix
 
Official Website
0743-019108
 
Spre Magazin Detoxamin Energetix Romania
Reprezentant Energetix Romania
-
Comenzi si Informatii
0743-019108
-
- recomandari adjuvante
- indicati terapeutice
- Consult de specialitate
- Zeolit Activat Detoxamin
07430-19108
 
Posta-romana-energetix
TRANSPORT GRATUIT
POSTA ROMANA
Livrare 4- 5 zile
Ridicare Sediul Postal
 -
Fan Curier Detoxamin Energetix Roamania
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE
la domiciliu 24,40 lei
 -
 -
 -
 -

 -
 -
 -

Reprezentant
Energetix Romania ®
0743019108
 
 
 

DT 002 DETOXAMIN (Ex. Megamin ) BASIC CAPSULE, 180 Capsule/Cutie - 52 Euro
ZEOLIT NATURAL ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE
 

 
Producator : Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria
 
Prospect : Detoxamin ( Ex. MEGAMIN ) Basic Capsule
Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie,
 DT- 002 - 52 Euro  
180 capsule/500  mg/cutie
 
Formular Comanda | Promotii | 0743-019108
 
 
Aprobat de Institutul National de Bioresurse Alimentare,
Certificat Seria AA nr.5888/24.08.12
 
Compozitie : O capsula contine:
 
   - Zeolit-clinoptilolit activat 372.73 mg
   - Dolomit 37.27 mg (Magneziu 7.83 mg, Calciu 13.3 mg)
   - Capsula – celuloza vegetala 90 mg 
                    
 Zeolitul, sau „piatra care fierbe", este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu,strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.
 
Produsele din linia DETOXAMIN sunt produse naturale de înalta calitate care au la baza ZEOLIT PUR, prelucrat prin nanotehnologie (micro-activare), teh­nologie patentata de producatorul aus­triac, cu efecte unice asupra organismu­lui uman!
 
Prospect Detoxamin Basic Capsule - Zeolit Activat Austria
Zeolitul este un mineral vulcanic care apare în 106 forme si subtipuri diferite, din care 40 de subtipuri se folosesc în practica; forma sa cea mai activa si mai eficienta este clinoptilolitul.
 
Zeolitul (clinoptilolitul) este un material silicat natural, cu o structura de sita poroasa, cu micropori, rezultat din amestecarea lavei vulcanice cu apele subterane alcaline în conditii geologice speciale, în perioade de mii de ani. Sita cristalina este compusa din siliciu (SiO4) si aluminiu (AlO4); în retelele acestea sub forma de sita se afla cationi cum ar fi calciul, magneziul, sodiul si potasiul. Datorita structurii sale, zeolitul are o capacitate foarte mare de donare de ioni, prin acesti cationi si, în acelasi timp, are proprietati excelente de absorbtie.
În urma procesarii tehnologice speciale, micro zeolitul din DETOXAMIN capata poate cea mai importanta proprietate a sa, si anume capacitatea de a neutraliza PH-ul la nivel enzimatic, ceea ce îl face CEL MAI INDICAT INGREDIENT NATU­RAL ÎMPOTRIVA CANCERULUI!

Detoxamin Basic Capsule contine 100% zeolit clinoptilolit activat (prelucrat prin nanotehnologie). Actioneaza ca un filtru în tractul gastrointestinal neutralizand PH-ul, adunand toxinele si metalele grele, eliberand în organism ioni pozitivi de cal­ciu si magneziu

Informatiile priviind masa pot varia datorita ingredientelor naturale.
 
Grupa farmacoterapeutica: alte preparate cu combinatii de minerale, substante naturale.
 
Indicatii terapeutice:
 
Antioxidant enzimatic :

   - stimularea enzimelor de protecţie ale celulei – SuperOxid Dismutaza si Glutationul
   - neutralizarea şi eliminarea radicalilor liberi
   - reducerea nivelului de stres oxidativ si prevenirea complicatiilor in diabet
 
Detoxifiant :

   - detoxifierea organismului şi eliminarea metalelor grele (plumb, arseniu, mercur si cadmiu), a amoniacului, a micotoxinelor, radionuclidelor si compusilor moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf si oxizi de nitrogen)
   - înlăturarea metabolitilor nocivi în urma tratamentelor medicamentoase
   - reducerea incidenţei de indigestie si povara toxică gastro-intestinală
   - hepatoprotector
   - stimularea regenerarii si detoxifierii hepatice in intoxicatii medicamentoase, etilice, cu anticoncepţionale, in steatoză hepatică, hepatite cronice, ciroză, litiază biliară prin menţinerea nivelului de glutation hepatic si chelatarea fierului in exces din ţesuturi
 
Biocorector :
 
   - reglarea echilibrului acido-bazic (pH) a spaţiilor inter şi intracelulare din organism
   - neutralizarea lactatelor pentru corectarea acidozei locale
 
ZEOLITUL CLINOPTILOLIT, ADJUVANT ÎN TERAPIA ANTICANCER:
 
Adjuvant - in terapii anticanceroase, pentru a inlatura efectele negative ale chimio si radioterapiei.

Cancerul este o boala care se datoreaza în mare masura hiperaciditatii organismu­lui. Celula maligna traieste, se hraneste si se înmulteste în mediu acid.

Prin proprietatea sa de a neutraliza PH-ul, zeolitul distruge mediul în care celula canceroasa traieste, se hraneste si se înmulteste. Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat tribomecanic inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celulelor în mai multe linii de celul.

Micro-zeolitul se ataseaza pe celulele maligne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland în acelasi timp productia de celule NK (celule ale sistemului imunitar).

Micro-zeolitul induce moartea progra­mata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

DE ASEMENEA, DETOXAMIN REDUCE CONSIDERABIL URMARILE NEGATIVE ALE RADIATIILOR SI CHIMIOTERAPIEI

datorita capacitatii extraordinare de ab­sorbtie, ionii de mercur si cadmiu rezultati în urma tratamentului cu citostatice sunt atrasi în structura tip “cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism pe cale naturala.

La spitalul privat Villach din Austria, ze- olitul micro-activat se utilizeaza în trata­mentul multor tumori maligne de origini di­verse: carcinom de colon, carcinom bronsic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carcinom hepatocelular.

EFECTUL CURATITOR AL ZEOLITULUI ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE:

Zeolitul prelucrat prin nanotehnologie este cel mai eficient produs natural pen­tru eliminarea toxinelor din organism. Procesul este simplu si natural. Toxinele sunt încarcate pozitiv din punct de ve­dere electric, iar zeolitul are o încarcatura negativa. Astfel, el atrage toate toxinele pe suprafata sa si le tine încarcerate în structura lui de tip ”cusca” pana la elimin­are a lor pe cai natural.

Prin eliminarea toxinelor îmbunatatim pro­cesul de digestie, eliminam disfunctiile colonului si senzatia de colon iritabil, tul­burarile renale, protejam ficatul si rinichii.

Prin actiunea sa de neutralizare a radi­calilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, micro-zeolitul ac­tivat reduce semnificativ procesul de aparitie a FIBROZEI HEPATICE, care este responsabila de presiunea creata în vena porta si implicit, de aparitia lichidu­lui de ascita.

Detoxamin este un remediu excelent în BOALA DIABETICA deoarece toa­te cercetarile de pana acum arata ca, în patogeneza diabetului zaharat, radicalii liberi sprijina distrugerea celulelor protec­toare B din pancreas. Prin neutralizarea radicalilor liberi, proprietate mult marita a micro zeolitului activat, se realizeaza o protectie maxima a celulelor B - produ­catoare de insulina. Micro zeolitul activat este un antioxidant celulo-enzimatic pu­ternic care determina o înalta selectivi­tate a absorbtiei glucozei.

Datorita proprietatii micro-zeolitului activat de eliberare de ioni de calciu în organism - administrarea de Detoxamin Basic în OSTEOPOROZA si Poliartrita este deosebit de necesara. Organismul compenseaza calciul pierdut într-un mod simplu si natural. Toxinele generate de medicamente sunt preluate de micro- zeolitii din Detoxamin si eliminate din organism astfel încat se actioneaza si asupra complicatiilor care pot aparea în aceste afectiuni.
 
Contraindicatii :
 
   DETOXAMIN nu se va administra de catre persoane supuse la dializa, persoane cu Insuficienta Renala Acuta sau Cronica, persoanele hipertensive, cu tahiaritmie sau fibrilatie atriala. Pacientii cu constipatie cronica trebuie sa aiba in vedere ca acest supliment poate inrautati  situatia daca nu se consuma minim 2 L de lichide/zi.
Consultati medicul inainte de a incepe tratamentul cu DETOXAMIN daca sunteti in timpul sarcinii, alaptarii, sau unui tratament medicamentos sau in cazul unor probleme medicale grave. Daca observati efecte neplacute se recomanda oprirea tratamentului.
 
Pastrare : Dupa utilizare inchideti flaconul. A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.
 
A nu se lasa la indemana copiilor sub 6 ani.

ADMINISTRARE

Recomandari Prof Dr. SLAVKO IVKOVIC - Institutul de Nanomedicina - Berlin

■     PREVENTIV:

(eliminarea si contracararea zilnica a toxinelor si a radicalilor liberi): 6 capsule (2 capsule de 3 ori pe zi)

■     PENTRU AFECTIUNI MEDII:

10-12 capsule (2 capsule de 5-6 ori pe zi)

■     PENTRU FORMATIUNI TUMORALE: 15-20 capsule (3-4 capsule de 5 ori pe zi) În chimioterapie, radioterapie se recoman­da întreruperea inhalarii de Detoxamin cu 2 zile înainte si 2 zile dupa chimioterapie sau radioterapie

Ingrediente pentru o capsula:

Zeolit Micro Activat 372,73 mg (93%) Dolomita Micro Activata 37,27 mg (7%) Celuloza 90 mg

Este foarte important de stiut ca zeolitul este inert, adica nu reactioneaza chimic cu fluidele corpului sau cu elementele consumului alimentar si din acest motiv nu exista efecte secundare.

Producator :
Panacea International Active Mineral Production d.o.o. Finkensteiner ul. 5, A-585 Godersdorf, Villach, Austria

  
EFECTE PRODUSE CU ZEOLIT ACTIVAT TRIBOMECANIC PRIN NANOTEHNOLOGIE

Foarte important de subliniat faptul că Detoxamin acţionează de la nivelul tractului gastrointestinal, că nu se reabsoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne şi nu există o doză toxică sau letală.

Toate efectele enumerate mai jos sunt susţinute de studii cliniceşi cercetăriştiinţifice, pe care le găsiţi în „Documentaţie”.

1.DETOXIFIANT

- Adsoarbe şi elimină amoniacul, metalele grele (precum plumb, arseniu, mercur şi cadmiu), micotoxinele şi compuşii moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf şi oxizi de nitrogen);
- Acţionează ca şi o sită moleculară reducând povara toxică gastrointestinală;
- Înlătură metaboliţii nocivi în urma tratamentelor medicamentoase;

2.
HEPATOPROTECTOR
 
- Reduce nivelul transaminazelor;
- Reduce inflamaţiile;
- Protejează şi stabilizează membrana celulei hepatice
- Stimulează regenerarea şi detoxifierea hepatică în intoxicaţii medicamentoase, etilice, cu anticoncepţionale, în steatoză hepatică, hepatite cronice, ciroză, litiază biliară prin menţinerea nivelului de glutation hepatic şi chelatarea fierului în exces din ţesuturi.

3.ANTIOXIDANT

- Suprafaţa cristalului de zeolit este încărcată negativ, făcându-l un donator bogat de electroni, ceea ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi încărcaţi pozitiv;
- Este si un antioxidant enzimatic, deoarece stimulează enzimele de protecţie ale celulei – SuperOxid Dismutaza si Glutationul;


4.IMUNOMODULATOR

- Îmbunătăţeşte comunicarea între celule astfel promovând regenererea şi recuperarea în întreg sistemul imunitar;
- Intensifică metabolismul în interiorul celulei, acţionând pentru creşterea vitalităţii prin activitatea dehidrogenazei mitocondriale (MTT);
- Influenţează pozitiv dezvoltarea şi activarea limfocitelor (in special CD4, CD8), ce duce la echilibrarea sistemului imunitar;
- Adjuvant în terapiile antitumorale:
- reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei (leucopenie, anemie, inapetenţă, căderea părului)
- stimulează functia de fagocitoză a macrofagelor,
- activează celulele natural ucigase NK,
- stimulează diviziunea si diferenţierea celulară normală
- inhibă protein kinaza B (c-Akt)
- induce exprimarea proteinelor supresoare tumorale p21/WAF1/CIP1 şi p27KIP1
- inhibă proliferarea şi induce apoptoza celulelor tumorale (stimulează acţiunea gamma-interferonului INFγ şi a interleukinei IL-1, IL-  modulează producţia endogenă a factorului de necroza tumorală TNFα )


5.BIOREGULATOR (BIOCORECTOR)
 
- Reglează echilibrului acido-bazic (pH) a spaţiilor inter şi intracelulare din organism;
- Reglează metabolismul în intestinul gros şi subţire - are o acţiune prebiotică pronunţată;
- Reduce incidenţa de indigestie şi povara toxică gastro-intestinală, afectând procesele de fermentare anaerobe care apar după digestia alimentelor;
- Ajută la resorbtia gazelor rezultate în urma digestiei (NH3, CO2, CO, H2S);
- Neutralizarea lactatelor corectează acidoza locală.

Beneficii ale Zeolitului Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria

1. Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit ActivatTMA este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit Activat poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe aceasta cura pe baza de Zeolit Activat Tribomecanic  prin Nanotehnologie.

2. Prin cura de detoxifiere a organismului , Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie elimina metalele grele si toxinele: Zeolitul Activat TMA micronizat are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a scoate ionii sanatosi si mineralele. Multe persoane au raportat ca avand mai multa energie, claritate si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu Zeolit Activat TMA  micronizat – respectiv îndepartarea metalelor grele.

3. Cura detoxifianta cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori Zeolitul  micronizat Activat TMA  este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul Activat Tribomecanic atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Exista dovezi clare ca zeolitul micronizat Activat TMA  nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu înseamna ca Zeolitul Activat Tribomecanic este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament .

5. Tratamentul detoxifiant cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate în sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, pudra.

 
Boli prevenite cu ajutorul detoxifierii cu Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor DETOXAMIN

Intoxicatia cu metale grele, Intoxicatia cu pesticide, Boala de Iradiere, Cancerul de prostata, Cancerul de piele, Adjuvant in Cancerul pulmonar, Cancerul bucal si faringian, Cancerul de san, Diarea, Infectiile Intestinale, Gastrita, Ulcerul gastric, Deficeintele imunitare, Infertilitatea la barbati, Guta, Autismul, Adjuvant in hepatita virala, Adjuvant in infectiile virale


Detoxifierea cu ajutorul produselor pe baza de Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este cea mai eficienta metoda de eliminare a metalelor grele si a toxinelor din organism. Metoda naturista de detoxifiere cu ajutorul Zeolitului Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este cunoscuta in intreaga lume acum fiind prezenta si in Romania cu ajutorul www.Zeolit-activat.ro

Cum se administreaza cura detoxifianta cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria ?

Zeolitul Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  se administreaza sub forma de capsule si pudra, macinata si Activata Tribomecanic , insa se poate folosi,  zeolitul cu diferite extrase de plante si  zeolit pulbere uz extern pentru piele .  Pentru mai multe informatii accesati paginile din categoria de Produse :  Detoxamin Zeolit Activat.

 
Detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie inseamna eliminarea si neutralizarea toxinelor

Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului cu Zeolit  Activat Tribomecanic ! Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este utila si pentru a scapa de 2-3 kilograme in plus. De asemenea, detoxifierea organismului este indicata pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului - groapa de gunoi a organismului – este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea organismului.

Prin detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin  , intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.
 

Detoxifierea organismului cu Zeolit si toxinele

Detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin este o necesitate in conditiile in care suntem inconjurati de toxine cu origine diversa:

Toxinele cu origine fizica - climatul, radiatiile, lumina, campurile electromagnetice - fac din detoxifierea organismului o necesitate. Folositi Zeolit!

Toxinele cu origine chimica - poluarea, produsele cosmetice, insecticidele, metalele grele - ne obliga sa urmam o cura pentru detoxifierea organismului periodic. Se recomanda Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie

Toxinele cu origine biologica - bacteriile, ciupercile, virusurile, alimentele, deseurile metabolice - cresc nevoia unei cure pentru detoxifierea organismului. Se recomanda Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie 
 
Toxinele cu origine psihologica: stresul, bolile psihosomatice sunt de asemenea conditii care vorbesc despre detoxifierea organismului. Se recomanda Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie
 
Atentie: In depozitele de grasimi ale organismului sunt stocate toxine. Detoxifierea organismului printr-o cura cu Zeolit Activat a produselor Detoxamin  elimina toxinele.

Mecanismele de excretie (implicate in detoxifierea organismului) pot lupta contra acestor agenti nocivi pentru un timp. Pe termen lung insa, in lipsa unor masuri concrete luate pentru detoxifierea organismului, toxinele se acumuleaza si afecteaza metabolismul. Scaderea imunitatii, problemele nervoase, respiratorii, hormonale, musculare sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifierea organismului.

De ce avem nevoie de o detoxifiere a organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie
a
 Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie

Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.

Painea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.

Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur. Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului  cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  fiind cu atat mai necesara.

Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. Toate acestea fac  detoxifierea organismului  cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  o obligatie pentru omul modern.

Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice. Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. In aceste conditii, detoxifierea organismului cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie   este mai mult decat necesara.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate. De aceea, detoxifierea organismului prin cure periodice cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie este obligatorie.
 
Cand avem nevoie de detoxifierea organismului?
 

Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului este o necesitate.

Faceti o cura pentru detoxifierea organismului cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.

Somnolenta, trezitul greu dimineata sunt semnale care trimit catre detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  .

Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare vorbesc despre detoxifierea organismului obligatorie cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  .

Persoanele carora le este recomandata detoxifierea organismului  cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  au un miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba.

Pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara detoxifierea organismului cu zeolit.

Urmati o cura pentru detoxifierea organismului   cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  daca suferiti frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi.

Cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este indicata si in unele afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.

Detoxifierea organismului pe baza Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie  este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate.

Incepeti acum o cura de detoxifiere cu zeolit! Luati Zeolit in toate aceste cazuri pentru detoxifierea organismului. Efectele neplacute ale intoxicarii: tranzit intestinal lent, constipatie, voma, greturi, indigestie, acnee, supraponderalitate sunt eliminate prin detoxifierea organismului cu cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a  Produselor Detoxamin Austria  Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie .

De ce  www.Zeolit-Activat.ro

Pentru ca Echipa www.Zeolit-Activat.ro si-a propus sa ajute oamenii. Oameni bolnavi, oameni sanatosi, oameni care doresc o alternativa a medicinei alopate, oameni ce au nevoie de ajutorul nostru pentru un stil de viata mai sanatos, toti folosesc produse detoxifiante pe baza de zeolit: zeolit cu extrase de plante, zeolit pudra, micro-zeolit, zeolit pudra pentru sportivi, zeolit pudra detoxifianta, zeolit pudra abraziva, zeolit pudra dermatologica. 

Precautii si contraindicatii ale tratamentului cu Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria

Detoxifiant pe baza de Zeolit Activat Tribomecanic prin Nanotehnologie a produselor Detoxamin Austria

Tratamentul naturist detoxifiant pe baza de Zeolit este folosit si de catre bolnavii de cancer cu brio, insa produsele nu se administreaza impreuna cu tratamente chimioterapeutice pe baza de Platina sau Litiu - Cisplatin, Carboplatin, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa isi exercite actiunea terapeutica.

Nu se cunoate pana in prezent actinea Zeolitului asupra femeilor insarcinate sau lauzelor.

Va rugam sa cititi cu atentie prospectul produsului inainte de tratamentul detoxifiant cu Zeolit Activat a produselor Detoxamin.

 
 

ENERGETIX ROMANIA BIJUTERI MAGNETICE
 


 

DETOXAMIN SANOVITA ENERGETIX ROMANIA 
 
 
 E-Flex-Natural 
 
 

 
PARTENERI MEDIA
 
 
 
 
© 2004-2016 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Detoxamin Energetix Romania - 126910, toate drepturile rezervate Energetix  design by MTSB IT Grup